T.Ü. Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinin Açılışı

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinin açılış töreni 01 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirildi. Törene, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Tayyip Özdurmaz ile Rektörümüz, Rektör Yardımcılarımız, Dekanlarımız, İl protokolü ve  çok sayıda akademik personel katıldı.
        Rektörümüz, açılış törenindeki konuşmasında Tıp Fakültesinin 33 yıllık bir mazisinin olduğunu, Diş Hekimliği Fakültesi’nin de bu yarışa bina hariç 2 milyon liralık yatırımla yeni dahil olduğunu söyledi. Rektörümüz konuşmasının sonunda bugüne kadar desteklerini esirgemeyen Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından Trakya Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinin açılışı yapıldı. Açılış sonrası Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezini gezen Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük’ten merkez hakkında bilgi aldı. Rektörümüz, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na dijital hasta kartını takdim etti.
Bu içerik 06.03.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 5542 kez okundu.