İnternet Randevu Sistemi Hakkında Bilgilendirme

Fakültemiz Kliniklerinde 7 Kasım 2016 tarihi itibariyle internet randevu (E-Randevu) sistemi kullanılmaya başlanacaktır.  E-Randevu sisteminden faydalanmak için bilinmesi gerekenler ;
* Randevu sisteminden faydalanmak için Kliniklerimizde "Hasta Arşiv Kaydı" oluşturulması ve "ilk Muayene" olunması gerekmektedir.
* Kliniklerimizde 13 yaş ve üzeri hastalar için hafta içi 09:00 - 12:00 ve 13.30 - 16:30 saatleri arasında, randevusuz ilk muayene yapılmaktadır. (Tomografi çekimleri olduğunda muayene saatleri acil hastalar dışında sabah 11.30 - öğleden sonra 15.30'da sonlanmaktadır.)
* İlk muayene sonrası verilen "Planlama Kağıdı"nda hastanın takip etmesi gereken bölümler sırayla yazılmaktadır.
* Hasta; İlk Muayene sonrası planlama kağıdında yer alan bölümler için sırayla E-Randevu alacaktır.  Bunun için Sisteme T.C. Kimlik No ile giriş yapması ve Randevu almak istediği bölüm ve tarihi seçmesi gerekmektedir. Randevu sonrası hastanın sistemde kayıtlı bulunan telefon numarasına bilgilendirme SMS'i gönderilecektir.
* E-Randevu sisteminde yalnızca 1 bölüm için randevu alınmaktadır. Bu yüzden öncelikle Planlama kağıdında ilk sırada yer alan bölüm için randevu alınması ve tedavi bittikten sonra planlama kağıdındaki sıralamaya uygun olarak bir sonraki bölüm için randevu alınması gerekmektedir. 
* Diş tedavilerinde belirli bir sıralamaya göre işlem yapıldığından dolayı, planlama kağıdındaki sıralamaya uyulmadığı takdirde randevu alınmış olsa bile tedavi uygulanmayacaktır.
* Randevu iptal işlemi için E-Randevu sistemine T.C Kimlik no ile giriş yapıldıktan sonra "Randevu Geçmişi" sekmesinden "Randevu İptal " işlemi yapılmaktadır.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ORTODONTİ ANABİLİM DALLINDAN RANDEVU ALMAK İSTEYENLERİN DİKKATİNE ;
* Randevu sisteminden faydalanmak için Kliniklerimizde "Hasta Arşiv  
  Kaydı"
 oluşturulması gerekmektedir.
* Hasta Arşiv Kaydını Kliniklerimizin "Hasta Kayıt" biriminde oluşturabilirsiniz.
* Arşiv Kaydı oluşturulan Hastaların İnternet Randevusu (E-Randevu) almaları gerekmektedir.
* Ortodonti Anabilim Dalı için 6 yaşından büyük hastalar başvurabilirler.



Çocuk Diş Hekimliği kliniğimizin çalışma şekli şu şekildedir:
Resmi tatiller haricinde hafta içi her gün sabah 09:00-11:00 arası ve öğleden sonra 13:30-15:00 saatleri arasında randevusuz hasta muayeneleri yapılmaktadır.              

Çocuk hastaların tedavi süreçleri çocuk olmaları sebebiyle normal bir diş tedavisine göre daha uzun sürdüğünden acil durum gerektirmeyen işlemler randevu ile yapılmaktadır.

Hastaların muayenesi klinik ve radyografik olarak yapılıp yapılacak olan işlemlerin aciliyeti belirlenip acil olmayan işlemler için hastalar randevu sistemine yönlendirilir.









Bu içerik 28.10.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 64510 kez okundu.