Diş Hekimliği Fakültesi Uzman Mezun İletişim Formu

FORMUN AMACI : Bu İletişim Formu Trakya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi`de Uzmanlığını yapmış öğrencilerimiz ile iletişim kurulması için hazırlanmıştır. Bu formadaki bilgiler kullanılarak Uzmanlık mezun öğrencilerimize (önemli günlerde, toplantılarda, etkinliklerde vb.) telefon, sms, e-posta, posta yoluyla bilgilendirme ve duyurular yapılacaktır.
* Ad :
* Soyad :
TC :
Doğum Yeri :
* Doğum Tarihi :
Cinsiyeti :
Medeni Hali :
Cep Telefonu :
Sabit Telefon Numarası :
* E-Posta Adresi :
İkametgah Adresi :
İşyeri ve İşyeri İletişim Bİlgisi :
* Uzmanlık Dalınız :
Uzmanlık Başlangıç Yılı :
Uzmanlık Bitirme Yılı :
* ONAY :
 NOT: NOT: ONAY METNİ : Yapılan açıklamalar çerçevesinde; işbu iletişim formunun amacını okuyup, anladığımı ve beyanımın olduğunu kabul ediyorum. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uygun olarak kişisel ve/veya özel nitelikli kişisel verilerimin; kaydedilmesi, depolanması, değiştirilmesi, güncellenmesi, periyodik olarak kontrol edilmesi, yeniden düzenlenmesi, sınıflandırılması, işlendikleri amaç için gerekli olan ya da ilgili kanunda öngörülen süre kadar muhafaza edilmesi, yukarıda belirtilen açıklamalar kapsamında işlenmesine, konu hakkında tereddüde yer vermeyecek şekilde bilgi sahibi olarak, aydınlatılmış açık rızam ile onay veriyorum.
* Güvenlik Kodu :
 NOT: İşlemin sonucunu giriniz.