Fakültemiz Çocuk Diş Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Neslihan ÖZVEREN tarafından Diş Hekimliğinde Hipnoz: Hipnodonti" sunumu yapıldı.

Fakültemiz öğrencilerinden oluşan ADİT'in düzenlemiş olduğu" Diş Hekimliğinde Hipnoz: Hipnodonti" sunumu, fakültemiz Çocuk Diş Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Neslihan ÖZVEREN tarafından 3 Mayıs 2023 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Konferans salonunda yapıldı. Sunumda hipnozun tarihçesi, kullanım alanları, doğru bilinen yanlışlar gibi birçok konuda bilgi sahibi olan öğrenciler sunumun ardından Doç. Dr. Neslihan ÖZVEREN'in yönlendirmesiyle 20 dakikalık bir hipnoz deneyimi yaşadılar. Etkinlik sonunda katılımcılar hipnoz sürecindeki deneyimlerini paylaştılar.
Bu içerik 10.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 425 kez okundu.