1. Sınıf Öğrencilerimize Oryantasyon Dersi Yapıldı.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Fakültemize yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerimize yönelik oryantasyon dersi gerçekleştirildi. 18 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilen programa Dekanımız Prof.Dr. Ali Kemal ÖZDEMİR, Dekan Yardımcılarımız Prof.Dr. Özgür ER ve Yrd.Doç.Dr. Meltem TEKBAŞ ATAY ile Fakültemiz Öğretim Üyeleri katıldı.

Fakültemize yerleşen öğrencilerimizin yeni eğitim-öğretim kutlayan Dekanımız Prof. Dr. Ali Kemal ÖZDEMİR,  üniversite hayatlarının ilk gününde öğrencilerimize başarılı bir eğitim öğretim hayatı dileyerek, onlara bu yolda ışık tutacak tavsiyelerde bulundu.

Dekan Yardımcımız Yrd.Doç.Dr. Meltem TEKBAŞ ATAY, Üniversitemizin ve Fakültemizin tanıtımı ile Fakültemiz Öğretim Üyeleri ve Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği hakkında öğrencilerimize bilgilendirmelerde bulundu.

Bu içerik 19.09.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1305 kez okundu.