1. Sınıf Öğrencilerimize Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Fakültemize yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerimize yönelik oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi. 24 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirilen programa Dekan Yardımcılarımız Prof.Dr. Özgür ER ve Dr. Öğr Üyesi Meltem TEKBAŞ ATAY katıldı.
        Fakültemize yerleşen öğrencilerimizin yeni eğitim-öğretim yılını kutlayan Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Özgür ER,  üniversite hayatlarının ilk gününde öğrencilerimize başarılı bir eğitim öğretim hayatı dileyerek, onlara bu yolda ışık tutacak tavsiyelerde bulundu.
       Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Meltem TEKBAŞ ATAY, Üniversitemizin ve Fakültemizin tanıtımı ile Fakültemiz Öğretim Üyeleri ve Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği hakkında öğrencilerimize sunum yaparak bilgilendirmelerde bulundu.

Bu içerik 27.09.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1254 kez okundu.