12.05.2024 tarihinde Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fatma Gülfeşan ÇANAKÇI ile “Sütur&Flep Kapama” etkinliği gerçekleştirildi

12.05.2024 tarihinde Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fatma Gülfeşan ÇANAKÇI ile pratiğe yönelik teorik sunumun ardından “Sütur&Flep Kapama” etkinliği gerçekleştirildi. Diş Hekimliği Fakültesi prekliniğinde düzenlenen etkinlikte öğrenciler farklı sütur tekniklerini öğrenip sütur pedleri üzerinde deneyimleme fırsatı elde ettiler. Bu eğitimimizde öğrencilere eğitim açısından sütur atmayı öğretmenin yanında mesleki hayatlarında da sıkça kullanacakları temel hekim becerisi gerektiren sütur atmanın öğretilmesi hedeflenmiştir.
Bu içerik 21.05.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 158 kez okundu.