2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Merkezi Yerleştirme Puanı (Ek-1 Madde) ile Yatay Geçişler Hk.

Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlararası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik hükümleri uyarınca 2018-2019 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş için Fakültemize Başvurular, Değerlendirme Takvimi ile Kontenjanları aşağıda verilmiştir.

Başvurular 1 Ağustos-15 Ağustos 2018 tarihleri arasında alınacaktır. Başvuracak adayların ekteki dilekçe ile başvuru yapmaları, dilekçeye ekte belirtilen belgeleri eksiksiz ekleyerek posta yolu ile ya da şahsen Dekanlığımıza teslim etmeleri gerekmektedir.

Yatay Geçiş Başvurusunda İstenen Belgeler :

1)      Dilekçe (Islak İmzalı)

2)      Öğrenci Not Belgesi (Transkript) (Aslı)

3)      Disiplin cezası almadığını gösterir belge. (Aslı)

4)      ÖSYM - ÖSYS Sonuç Belgesi.

5)      Öğrenci Belgesi (Aslı)

6)      Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

7)      Öğretim Planı-Ders İçerikleri (Birim Onaylı)

8)      Daha önce Ek -1 Madde ile Yatay Geçiş Yapmadığına Dair Belge

9)     2 Adet Fotoğraf

NOT : Evraklar eksiksiz olmak koşuluyla posta ile başvuru kabul edilmektedir. Postada oluşan gecikme kurumumuza ait değildir.

2018-2019 Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Hakkında Senato Kararı için Tıklayınız.
Başvuru ve Değerlendirme Takvimi için Tıklayınız.
Başvuru Dilekçesi için Tıklayınız.

Bu içerik 06.07.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1044 kez okundu.