2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI

Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlararası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik hükümleri uyarınca 2019-2020 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Fakültemize Başvurular, Değerlendirme Takvimi ile Kontenjanları aşağıda verilmiştir.

Başvuracak adayların ekteki dilekçe ile başvuru yapmaları, dilekçeye ekte belirtilen belgeleri eksiksiz ekleyerek posta yolu ile ya da şahsen Dekanlığımıza teslim etmeleri gerekmektedir.

Yatay Geçiş Kontenjanları (AÇIKLANMADI)

Başvuru Şartları  için Tıklayınız

Yatay Geçiş Takvimi için Tıklayınız

Yatay Geçiş Dilekçesi İçin Tıklayınız.

Yatay Geçiş Başvurusunda İstenen Belgeler :

1)      Dilekçe Islak İmzalı

2)      Öğrenci Not Belgesi (Transkript) (Aslı)

3)      Disiplin cezası almadığını gösterir belge. (Aslı)

4)      ÖSYM - ÖSYS Sonuç Belgesi.

5)      Öğrenci Belgesi

6)      Öğretim Planı-Ders İçerikleri (Birim Onaylı)

7)      Yatay geçişine engel bir durum olmadığına dair belge (Öğrenci yatay geçiş hakkı kazandığı takdirde kayıtta getirecektir.)

NOT : Başvurular Şahsen, Kargo veya Posta ile Yapılabilir.  (Posta ve Kargo Yolu İle Yapılan Başvurulardan Kaynaklanan Gecikmelerden Dolayı Sorumluluk Kabul Edilmemektedir.)

Bu içerik 29.07.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 2890 kez okundu.