Ağız ve Diş Sağlığı Topluluğu (ADİT) ve Çocuk Diş Hekimliği Anabilim Dalı tarafından Çocuk, Ebeveyn ve Anne Adaylarına Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi gerçekleştirildi.

Trakya Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Topluluğu (ADİT) ve Çocuk Diş Hekimliği Anabilim Dalı tarafından 18.11.2021 tarihinde Balkan Kongre Merkezi'nde “Çocuk, Ebeveyn ve Anne Adaylarına Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi” gerçekleştirildi.
Eğitim kapsamında; 0-12 yaş çocuklara yönelik ağız içi muayene, ağız ve diş sağlığı hakkında broşür dağıtımı, bilgilendirici poster sunumları, diş fırçalama ve doğru beslenmeye yönelik oyunlar, anne adaylarına ve 0-6 ay bebeği olan ebeveynlere sınırlı sayıda ücretsiz parmak fırça dağıtımı sonrasında Dr. Öğr. Üyesi Neslihan Özveren tarafından yazılıp yönetilen ve fakültemiz öğrencilerinin oynadığı piyes gösterisi yapıldı. Piyes sonrası ağız ve diş sağlığı haftası ile ilgili hikaye, resim ya da şiir yazıp getiren çocuklara hediye çekilişi yapıldıktan sonra program sona erdi.

HABERLER
Milliyet Gazetesi: Trakya Üniversitesi’nden eğlenceli ağız ve diş sağlığı eğitimi
Edirne Haber: Çocuklar için eğlenceli ağız ve diş sağlığı etkinliği
TRT Haber: Edirne'de minik öğrenciler ve ailelerine ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi
Trakya Gazatesi: Edirne'de minik öğrenciler ve ailelerine ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi
Olay53.com: Çocuklara Eğlenceli Ağız Ve Diş Sağlığı Eğitimi
Edirnenin Sesi: Minik öğrencilere ağız ve diş sağlığı eğitimi
Edirne Son Haber: Miniklere ağız ve diş sağlığı eğitimi
İhlas Haber Ajansı: Çocuklara eğlenceli ağız ve diş sağlığı eğitimi
Trakya Üniversitesi: Trakya Üniversitesi’nden Eğlenceli Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi

Bu içerik 19.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 390 kez okundu.