Anaokulu Öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi Verildi.

“Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” kapsamında 07.12.2021 tarihinde Özel Fehmi Irmak Kreş ve Anaokulu'nda Fakültemiz Çocuk Diş Hekimliği AD başkanı Dr. Öğr. Üyesi Neslihan ÖZVEREN tarafından yazılıp yönetilen ve Fakültemiz öğrencileri tarafından oynanan "Çeti ve Meri" isimli piyes gösterisi gerçekleştirildi. Piyes sonrası diş fırçalama konusunda Dr. Öğr. Üyesi Neslihan ÖZVEREN tarafından verilen bilgilendirici sunuma Özel Fehmi Irmak Kreş ve Anaokulu öğrencileri ile öğretmenleri katıldı.
Özel Fehmi Irmak Kreş ve Anaokulu müdiresi Semra URAL ÖZDEMİR ve kreş öğretmenleri Dr. Öğr. Üyesi Neslihan ÖZVEREN'e ve etkinlikte yer alan öğrencilerimize teşekkürlerini ilettiler. Bilgilendirici sunum ve piyes gösterilerini çok beğenen Özel Fehmi Irmak Kreş ve Anaokulu öğrencileri teşekkürlerini resim ve tablo çalışması yaparak gösterdiler.
Bu içerik 07.12.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 373 kez okundu.