Başka Üniversitelerden Yaz Okulu İle Ders Alacak Öğrencilerimizin Dikkatine

Başka bir üniversiteden yaz okulu ile ders alacak öğrencilerimizin aşağıdaki hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir.
1-Öğrencilerimizin ekteki yaz okulu dilekçesini doldurarak sırası ile ders sorumlusu öğretim üyesine, danışman öğretim üyesine ve bölüm başkanına (Fakültemiz Dekanına) imzalatıp öğrenci işleri bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir.
2-Üniversitemizin 03.05.2018 tarihli, 08 sayılı Yönetim Kurulu Kararı gereğince; Yaz öğretiminde ders alınacak üniversitenin Diş Hekimliği Programının taban puanının, Fakültemizin taban puanından daha yüksek olması gerekmektedir.
3-Dilekçe ekine diğer Üniversiteden alınan dersin içeriği her sayfası imzalı ve mühürlü olmak üzere mutlaka eklenmelidir. Ekinde ders içeriği bulunmayan ya da ders içeriği mühürsüz ve imzasız olan dilekçeler geçersiz sayılacaktır.

Yaz Öğretiminde Diğer Üniversitelerden Ders Almak İçin Dilekçe Tıklayınız.
Bu içerik 20.07.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 831 kez okundu.