ÇOCUK DİŞ HEKİMLİĞİ A.B.D BAŞKANI Dr. Öğr. Üyesi Neslihan ÖZVEREN EDİRNE BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE DİŞ YARALANMALARI SUNUMUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Çocuklarda düşme ya da çarpma sonucu oluşabilecek travmatik dental yaralanmalar hakkında bilgiler içeren "Diş Yaralanmaları" başlıklı sunumun 2.si Fakültemiz Çocuk Diş Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Neslihan Özveren tarafından 29.11.2021 tarihinde Edirne Bahçeşehir Koleji’nde gerçekleştirildi. Sunuma Edirne Bahçeşehir Koleji ilköğretim okulu öğrencileri, öğrenmenleri ve velileri katıldı.

Bu bilgilendirici sunum için, Edirne Bahçeşehir Koleji İlkokul Müdür Yardımcısı Oğuz Özyavuz ve Edirne Bahçeşehir Koleji öğretmenleri Dr. Öğr. Üyesi Neslihan Özveren’e teşekkürlerini iletti.
ResimResimResimResimResimResim

Bu içerik 30.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 500 kez okundu.