DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 4. VE 5. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE "İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İLE ATIK YÖNETİMİ" EĞİTİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Diş Hekimliği Fakültesi 4. ve 5. sınıf öğrencilerimize, Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile "İş Sağlığı ve Güvenliği ile Atık Yönetimi" eğitimleri gerçekleştirilmiştir.

İş Güvenliği Uzmanı Öğr. Gör. Cem MISIRLI tarafından, 5. sınıf öğrencilerimize, 17.09.2019 tarihinde Eczacılık Fakültesi yeni binasında, 4. sınıf öğrencilerimize, 19.09.2019 tarihinde Dr. Ratip KAZANCIGİL Derslik Binası Siyah Salon’da "İş Sağlığı ve Güvenliği ile Atık Yönetimi" eğitimleri kapsamında; 4857 Sayılı İş Kanunu, 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu, iş kazaları, işverenin yükümlülükleri, işyeri tehlike sınıfları, tehlike kaynakları ve risk değerlendirmesi, kişisel koruyucu donanımları ve kullanımları, kesici veya delici alet yaralanmaları ve iş kazalarının bildirimi ile tıbbi atık, tehlikeli atık konularında bilgilendirilmiştir.

Teorik bilgilendirmenin ardından öğrencilerimize eğitim ile ilgili sınav gerçekleştirilmiştir. 
Ek Resimler
Bu içerik 20.09.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1806 kez okundu.