Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığımız ve Merkez Müdürlüğümüz Akademik ve İdari Personeline "İş Sağlığı ve Güvenliği, Tıbbi Atık, Tehlikeli Atık" Eğitimleri Gerçekleştirildi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığımız ile Merkez Müdürlüğümüzün, Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü işbirliği ile akademik ve idari personelimize 09-10 Mayıs 2019 tarihinde "İş Sağlığı ve Güvenliği, Tıbbi Atık, Tehlikeli Atık" eğitimleri gerçekleştirilmiştir.

Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. Burcu TOKUÇ ve İş Güvenliği Uzmanı Öğr. Gör. Cem MISIRLI tarafından “İş Sağlığı ve Güvenliği” ayrıca Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde görevli Uzman Hemşire Hacer KEŞANLI ELÜSTÜ tarafından “Atık Yönetimi” ile ilgili personelimize eğitim verilmiştir.

Teorik bilgilendirmenin ardından eğitim ile ilgili sınav gerçekleştirilmiştir.

Bu içerik 21.05.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1191 kez okundu.