Ek Madde-2 ile Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EK MADDE-2 İLE YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

Adı Soyadı

Geldiği Ülke / Üniversite

Yatay Geçiş Yaptığı Sınıf

Değerlendirme Sonucu

ALAAEDDİN ARİAN

SURİYE/SURİYE ÖZEL ÜNİVERSİTESİ

İBRAHİM AL RHABI

SURİYE/BAAS ÜNİVERSİTESİ

MOHAMAD ZAHER HALWANİ

RAWAN HAJNASER

AHMAD BAKEER

SURİYE/ŞAM ÜNİVERSİTESİ

-

Ek Madde-2 ile Mısır ve Suriye’den Yapılacak Yatay Geçiş İşlemlerine İlişkin Esaslar uyarınca "2013-2014 Eğitim Öğretim Döneminden önce eğitime başlamadığı" için yatay geçişi uygun görülmemiştir.

NORELDİN ELSAYED

MISIR/MANSOURA ÜNİVERSİTESİ

-

Ek Madde-2 ile Mısır ve Suriye’den Yapılacak Yatay Geçiş İşlemlerine İlişkin Esaslar  uyarınca "2013-2014 Eğitim Öğretim Döneminden önce eğitime başlamadığı" için yatay geçişi uygun görülmemiştir.

MAHMOUD ELWANİ

RAMA ALLUTTFOU

EGE ÜNİVERSİTESİ

AİYAH ALLUTTFOU

EGE ÜNİVERSİTESİ

- Yurt içinde başka bir üniversiteye kayıtlı öğrenci olduğu için yatay geçişi uygun görülmemiştir.

Başvurusu kabul edilen öğrencilerin kayıtlarını yaptırmak üzere 11-15 Eylül 2017 tarihleri arasında Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimi’ne şahsen başvurmaları gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde kaydını yaptırmayan öğrenci yatay geçiş hakkını kaybedecektir.

YATAY GEÇİŞ KAYDINDA İSTENECEK BELGELER

1.
 İkametgah Belgesi
2.
 6 adet Fotoğraf
3.
Öğrenci Bilgi Formu  ( Öğrenci Bilgi Formu için Tıklayınız.

Bu içerik 10.09.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 2171 kez okundu.