FAKÜLTEMİZ 1. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN EDİRNE GEZİSİ

Fakültemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz için 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programı kapsamında 19 Eylül 2019 tarihinde düzenlenen Edirne şehir gezisinde öğrencilerimize Şube Müdürümüz Nursen KIVRAK ve Memur Zeynep KARTAL ile personelimiz Ömer ARI eşlik etti. Gezide öğrencilerimiz; Edirne'nin Yeniimaret semtinde bulunan Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi, Karaağaç Yerleşkesi Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesindeki İlhan Koman Heykel ve Resim Müzesi, Milli Mücadele ve Lozan Müzesi ile Lozan Anıtını, Resim ve Heykel Sergisini ziyaret etti.

Düzenlenen etkinlikle öğrencilerimiz birbirleri ile kaynaşma olanağı bulurken, aynı zamanda Edirne'nin doğal ve tarihi güzelliklerini tanıma fırsatı buldular.
Bu içerik 20.09.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 2148 kez okundu.