Fakültemiz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Açılış ve 1. Sınıf Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.

Fakültemiz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Açılış ve 1. Sınıf Oryantasyon Programı 30.09.2022 tarihinde Üniversitemiz Balkan Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Program saat 09:30 da saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başladı. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Osman Nuri HATİPOĞLU ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Altuğ ÇİLİNGİR konuşmalarını yaparak öğrencilerimize eğitim öğretim hayatlarına dair tavsiyelerde bulundular.
Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç Dr. Burhan Can ÇANAKÇI, öğrencilerimize Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Fakültemiz Endodonti A.D. Dr. Öğr. Üyesi İrem ÇETİNKAYA klinik bilimler bölüm tanıtımı hakkındaki sunumunu gerçekleştirdi.
Öğrenci temsilcisi Ata Batuhan BAYRAK, ADİT Temsilcisi Eda Nur TOPRAK ve TÜDENT Temsilcisi Hatice YAPALAK, yeni kayıt olan öğrencilerimize kendilerini tanıtarak adit ve tüdent hakkında bilgilendirmelerde bulundular.
Programın ardından öğrencilerimiz Edirne Gezisine giderek ilimizin tarihi mekanlarını tanıma fırsatı buldular.
Bu içerik 30.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 403 kez okundu.