Fakültemiz Çocuk Diş Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Neslihan ÖZVEREN'in Çocuklarda Travmatik Dental Yaralanmalar Sunumu

Çocuklarda düşme ya da çarpma sonucu oluşabilecek travmatik dental yaralanmalar hakkında ebeveyn ve öğretmenlerin yanı sıra okul dönemi çocukların da bu konuda bilgilendirilmesinin önemine dikkat çeken Fakültemiz Çocuk Diş Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Neslihan Özveren tarafından 04.11.2021 tarihinde Edirne Safir Koleji ilköğretim okulu öğrencilerine dental yaralanma durumunda ne yapılması gerektiği ile ilgili bilgilendirici sunum yapıldı.

Bu bilgilendirici sunum için, Edirne Safir Koleji İlkokul-Ortaokul Müdürü Esme AKSU ÇELİK ile İlkokul Müdür Yardımcısı Ertaç ALESÇİ, Dr. Öğr. Üyesi Neslihan ÖZVEREN’e teşekkürlerini iletti.
Bu içerik 04.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 510 kez okundu.