Fakültemizin 1. Ulusal Öğrenci Sempozyumu Gerçekleştirildi.

Fakültemizin 1. Ulusal Öğrenci Sempozyumu 14-16 Ekim 2022 tarihlerinde Üniversitemiz Balkan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Sempozyum, Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi ZAFER ve Fakültemizin Dekanlık görevini yürüten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri HATİPOĞLU'nun konuşmaları ile başladı. Ardından sempozyumumuz misafir öğretim üyeleri Prof. Dr. Hare GÜLSOY ve Doç. Dr. Taha ÖZYÜREK'in sunumları ile devam etti.

Öğrenciler tarafından büyük ilgi gören ve katılımın yüksek olduğu sempozyumun 2. gününde Prof. Dr. Zeynel Emre NAGAŞ, Prof. Dr. Ece EDEN, Prof. Dr. Senem Selvi KUVVETLİ, Prof. Dr. Alper ALKAN, Prof. Dr. Kerem KILIÇ, Dr. Öğr. Üyesi Elif Dilara ŞEKER sunumlarını gerçekleştirdiler. Hocalarımız, öğrencilerimizle tecrübelerini paylaşarak, merak ettikleri konular hakkında onların sorularını yanıtladılar.
Bu içerik 17.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 397 kez okundu.