İş Sağlığı ve Güvenliği ve İstenmeyen Olay Bildirim Eğitimi Gerçekleştirildi.

Dekanlığımızın, Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü işbirliği ile öğrencilerimize 30 Mayıs 2023 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi İsmail Hakkı İnan Konferans Salonunda "İş Sağlığı ve Güvenliği ve İstenmeyen Olay Bildirim Eğitimi" eğitimi gerçekleştirilmiştir.

Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Merkez Müdürü Doç. Dr. Ülfiye ÇELİKKALP ve A sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Öğr. Gör. Dr. Cem MISIRLI tarafından “İş Sağlığı ve Güvenliği ve İstenmeyen Olay Bildirim Eğitimi” ile ilgili öğrencilerimize eğitim verilmiştir.

Teorik bilgilendirmenin ardından, İş Sağlığı ve Güvenliği ve İstenmeyen Olay Bildirim Eğitimi ile ilgili sınav gerçekleştirilmiştir.
Bu içerik 31.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 784 kez okundu.