6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen diş hekimliği fakültesi öğrencilerine burs sağlamak amacıyla fakültemiz Çocuk Diş Hekimliği Anabilimdalı Başkanı Doç.Dr.Neslihan ÖZVEREN'in oluşturduğu proje, Genç Diş Hekimleri Derneği Edirne Temsilciliği aracılığı ile MEDEP (Meslektaşıma Destek Platformu) üzerinden geçtiğimiz aylarda tamamlandı. Aynı zamanda Çocuk Mindfulness ve Çocuk Yoga eğitmeni olan Doç.Dr.Neslihan ÖZVEREN bu projede 7 çocuk ile 7 hafta boyunca dersler düzenleyip uyguladı. Diş Hekimliği Fakülte binasında gerçekleştirilen projede, proje süresince çocuklarının gelişim döneminde elde ettikleri faydalar için katılımcıların aileleri ve meslektaşlarına yapılan yardım için Genç Diş Hekimleri Derneği Edirne Temsilciliği  Doç.Dr.Neslihan ÖZVEREN'e teşekkür ettiler.

Bu içerik 12.07.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 146 kez okundu.