Kendilerini keşfetme döneminde olan çocuklarımız için mindfulness ve yoganın eşsiz deneyiminin rüzgarı Balkan Kampüs'te✨

Mindfulness çocuklarımıza şimdiki anda olup bitenlerin farkında olma ve deneyimlenen her neyse bunu açık bir zihin ve kalple karşılama becerisi kazandırırken çocuk yogası ise kendi içinde ritmi olan, esnek, çocukların bedenlerini fark ettikleri, birbirleriyle olan ilişkilerinde ve doğadaki her şeye karşı saygı duymalarını anlatırken bedensel duruşlar, meditasyon, nefes çalışmaları, hikayeler ve oyunlar içerisinde öğreten bir yaklaşım sunar.

Bizler de Genç Diş Hekimliği Derneği Edirne Temsilciliği olarak çocukların kendilerini keşfettiği bu dönemlerinde Trakya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Neslihan Özveren eğitmenliğinde harika bir eğitim düzenliyoruz.

 Doç.Dr. Neslihan Özveren eğitmenliğinde 5-7 ve 8-10 yaş arası çocuklarımızın katılımıyla iki farklı grup halinde gerçekleştirilecektir.

Eğitimden elde edilen gelir, depremden etkilenen diş hekimliği öğrencilerine maddi manevi destek olmak için kurulan MEDEP'e bağışlanacaktır.
https://medep.org

☎️ Kayıt olmak ve detaylı bilgi almak için;
0534 350 5718

Ek Resimler
Bu içerik 10.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 307 kez okundu.