Konservatuvar Ortaokul ve Lise Öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi Verildi

Üniversitemiz etkinlikleri kapsamında 05.05.2023 tarihinde Üniversitemiz Konservatuvar öğretim üyeleri ve öğrencilerine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Konservatuvar Müdürü Prof. Dr. Ahmet Hamdi ZAFER, Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Dr. Burhan Can ÇANAKÇİ koordinatörlüğünde Restoratif Diş Tedavisi Anabilim dalında görev yapan Dt. Damla TEZCAN tarafından ağız ve diş sağlığını korumaya yönelik eğitim verildi.
Eğitimde kişisel ağız bakımı ve beslenmenin ağız ve diş sağlığı üzerindeki önemi, doğru ve etkin diş fırçalama, ağız diş sağlığı için düzenli diş hekimi kontrolleri konusunda bilgiler aktarıldı. Konservatuvar öğretim üyeleri ve öğrencileri etkinliği koordine eden Prof. Dr. Ahmet Hamdi ZAFER’e, Doç. Dr. Burhan Can ÇANAKÇİ’ya ve Dt. Damla TEZCAN’a eğitim için teşekkürlerini ilettiler.
Bu içerik 10.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 405 kez okundu.