MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜMÜZ VE DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞIMIZ PERSONELİNE YANGIN EĞİTİMİ, TAHLİYE VE TATBİKAT EĞİTİMİ

Merkez Müdürlüğümüz ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığımız personeline, Rektörlüğümüz Sivil Savunma Uzmanı Hüseyin TÜRKEL tarafından 05.10.2021 – 06.10.2021 tarihlerinde Merkez Müdürlüğümüz 1. ve 2. kliniklerinde Yangın Eğitimi, Tahliye ve Tatbikat gerçekleştirilmiştir.
    Rektörlüğümüz Sivil Savunma Uzmanı Hüseyin TÜRKEL tarafından verilen eğitimde, olası yangın durumlarına karşı doğru müdahale konusunda bilinçlendirme,  yangın ve yangın sırasında karşılaşılabilecek durumlar hakkında bilgi verilmiş ve  alınması gereken tedbirler anlatılmıştır.
    Eğitim kapsamında; personelimize yangın güvenliği, yangın söndürme cihazlarının kullanımı, yangınlara müdahale konusu anlatılmış, evlerde ve işyerlerinde çıkabilecek olası yangınların karakter ve nitelik olarak çeşitlilikleri ve öncelikli olarak can güvenliğinin sağlanması gerekliliği belirtilerek teorik bilgi verilmiştir.
    Teorik bilgilendirmenin ardından 1. ve 2. Klinik otopark alanlarında, personelimiz tarafından tahliye ve yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirilmiştir.
Bu içerik 07.10.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 106 kez okundu.