Öğrencilere Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi Verildi.

Çocuk Diş Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Neslihan ÖZVEREN tarafından yazılıp yönetilen ve Fakültemiz öğrencilerinin oynadığı "Çeti ve Meri" isimli piyes gösterisinin 4. gösterimi 29.12.2021 tarihinde Uzunköprü Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Gösterime Edirne-Uzunköprü ilçesinde yer alan 3 farklı okuldan 150 öğrenci ve öğretmenleri katıldı.  Gösteri sonrası öğrencilere Dr. Öğr. Üyesi Neslihan ÖZVEREN tarafından “Doğru Diş Fırçalama” hakkında bilgilendirici sunum yapıldı. Sunum sonrası Trakya Üniversitesi Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Sekreteri Yücel ALBAYRAK ve Uzunköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Dr. Öğr. Üyesi Neslihan ÖZVEREN'ne ve Trakya Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Topluluğu'na teşekkürlerini iletti.

Haberler
Trakya Üniversitesi: Trakya Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Topluluğu’ndan Öğrencilere Piyesli Diş Sağlığı Eğitimi
Habertürk: Uzunköprü’de Ağız ve Diş Sağlığı Topluluğu’ndan öğrencilere piyesli diş sağlığı eğitimi
Beyaz Gazete: Uzunköprü’de Ağız ve Diş Sağlığı Topluluğu’ndan öğrencilere piyesli diş sağlığı eğitimi
EdirneHaberleri.com: Trakya Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Topluluğu’ndan Öğrencilere Piyesli Diş Sağlığı Eğitimi
EdirneYenigün.com: Çocuklara tiyatrolu diş sağlığı eğitimi
Bu içerik 29.12.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 987 kez okundu.