Trakya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, 2023-2024 akademik yılında eğitim-öğretime başlayan öğrenciler için “Beyaz Önlük Giyme Töreni” düzenledi. Törende diş hekimi adayları, saflığın ve temizliğin sembolü olan beyaz önlüklerini giydi.

Trakya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, eğitim hayatına yeni başlayan öğrencileri için Dünya Diş Hekimliği Günü’nde “Beyaz Önlük Giyme Töreni” gerçekleştirdi. Her yıl, 22 Kasım Dünya Diş Hekimleri Günü’nde geleneksel olarak düzenlenen törende öğrenciler, ailelerinin önünde beyaz önlüklerini giyerek mesleğe ilk adımı atmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadı.

Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen törene Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu , Rektör Yardımcısı Dİş Hekimliği Dekanlık Uhdesinde Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Bülend İnanç, Doç. Dr. Burhan Can Çanakçi, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Abdullak Taş, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Trakya Üniversitesi tanıtım filmiyle devam eden törende tüm öğrenci arkadaşları adına Fatma Duşuloğlu konuşma yaptı.

Trakya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bülend İnanç konuşmalarını yaptı.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu tüm öğrencileri ve aileleri, başarı ve çabalarından dolayı kutlayarak konuşmalarını yaptı.

Konuşmaların ardından törende Trakya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ni kazanan öğrencilere beyaz önlükleri giydirildi.

Ek Resimler
Bu içerik 22.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 321 kez okundu.