Trakya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı mezunlarını coşkulu bir törenle uğurladı

Trakya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı mezunlarını coşkulu bir törenle uğurladı. Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleşen törende öğrenciler, mezuniyet sevinci ve heyecanını aileleri ile yaşadı.

Trakya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, diploma almaya hak kazanan öğrenciler için 25 Haziran Pazartesi günü mezuniyet töreni düzenlendi. Diplomalarını hocalarının elinden alan öğrenciler, başarılarını ve sevinçlerini kep atarak kutladı. Velilerin de yoğun ilgi gösterdiği tören, büyük bir coşkuya sahne oldu.

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından üniversite tanıtım filmi izlenmesi ve Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarının katkıları ile gerçekleştirilen müzik dinletisi ile başlayan törende, mezun öğrenciler adına fakülte birincisi bir konuşma gerçekleştirdi. Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Nuri HATİPOĞLU adına Dekan Yardımcısı Doç Dr. Burhan Can Çanakçi konuşmasını yaptı.

 Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Hamdi ZAFER ise Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olan öğrencilerin başarılarını tebrik ettiğini belirterek konuşmasını yaptı.

Mezuniyet törenine bir video mesaj ile katılan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ise mezun öğrencilere Trakya Üniversitesinden aldıkları eğitim ve donanımla ülkesine, topluma ve insanlığa faydalı bireyler olmaları tavsiyesinde bulunarak başarılı bir meslek hayatı ile sağlıklı ve huzurlu yaşam diledi.

Törende açılış konuşmalarının ardından mezun olan öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Berkay PEKER’in meslek andı okutması ve mezun öğrencilerin kep atılması ile tören son buldu.

Ek Resimler
Bu içerik 03.07.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 266 kez okundu.