TÜDENT Varna Medikal Üniversitesi Diş Hekimliği Öğrenci Heyetine Fakültemizi Tanıttı

13-14 Ekim tarihlerinde Varna Medikal Üniversitesi’nden gelen öğrenci heyeti tarafından okulumuza ve fakültemize bir ziyaret gerçekleştirildi. Sayın Prof. Dr. Mario Milkov eşliğinde gelen öğrenci heyeti ile fakültemizin topluluğu olan TÜDENT ekibi ikili ilişkilerde bulundu. Yapılan görüşmelerde Trakya Üniversitesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve TÜDENT topluluğu hakkında bilgilendirmeler yapıldı. TÜDENT olarak yaptığımız sunumun ardından Bulgaristan'dan gelen heyet de kendi fakülte toplulukları olan ASDM ve yaptıkları etkinlikler hakkında bilgilendirme yaptı. Gerçekleştirilen sunumlar sonrasında diş hekimliği öğrencileri olarak halkı bilinçlendirmek, çeşitli eğitici etkinlikler düzenlemek ile ilgili fikirler görüşülerek yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapıldı.
TÜDENT topluluğu akademik danışmanı ve Ortodonti Anabilim Dalı Başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Pamir Meriç, Endodonti Anabilim Dalı Başkanı Sayın Prof. Dr. Özgür Er ve Periodontoloji Anabilim Dalı Başkanı Sayın Prof. Dr. Bülend İnanç’ın da katılımıyla, büyük bir tarihi geçmişi olan Edirne’yi tanıtmak için şehir merkezi gezildi ve ardından fakültemizin klinikleri tanıtıldı.
Bu içerik 15.10.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 378 kez okundu.