Uzaktan Eğitim Alan Dışı Seçmeli Ders Alan Öğrencilerimizin Dikkatine.

1-    E-kampüs sistemine Öğrenci Numaranız ve T.C. Kimlik Numaranız ile giriş yapamıyorsanız,

2-    Sisteme giriş yaptıktan sonra açılan derslerinizde eksiklik ya da fazlalık varsa,

3-    15 Eylül 2017 tarihinden sonra Uzaktan Eğitim Dersleri ile ilgili kayıt olma ve ya kayıt sildirme durumunuz olduysa,

Bu durumları düzeltmek için aşağıdaki yolu izleyiniz.

1-    Trakya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemine (http://obs.trakya.edu.tr) giriş yaparak, Bilgilerim altında yer alan Transkript inizi sorgulayın.

2-    Eğer Transkript inizde almış olduğunuz dersler görünmüyor ise, okulunuzun Öğrenci İşleri servisine giderek durumu kontrol ettirin.

3-    Dersinizin Transkriptinizde yer aldığına emin olduktan sonra,  transkript sayfanızın üst tarafında bulunan İndir butonuna tıklayarak alacağınıztranskript pdf halini Uzaktan Eğitim Merkezi ne mail ile (tuzem@trakya.edu.tr) gönderiniz.

Bu içerik 08.11.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 2107 kez okundu.