Uzaktan Eğitim Alan Dışı Seçmeli Derslerin Vize Sınavları Hakkında

 UZAKTAN EĞİTİM SEÇMELİ DERSLER ( CEK311 KARİYER PLANLAMASI, SAY412 HASTANELERDE VERİ TOPLAMA VE ÇÖZÜMLEME, SAY318 HASTANELERDE YÖNETİM VE ORGANİZASYON, SAY309 SAĞLIK HİZMETLERİNDE KRİZ VE AFET YÖNETİMİ, SAY312 SAĞLIK KURUMLARINDA STRATEJİK YÖNETİM) VİZE SINAVLARI; 
    • Sınavlar  16 Kasım 2016 Çarşamba Saat 00:15 – 22 Kasım 2016 Salı Saat 23:45 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınavınız 1 hafta boyunca sistemde açık olacaktır. Bu süre içerisinde sınava 1 kez giriş hakkınız bulunmaktadır.
    • Sınavlar Ekampüs  sistemi ile internet ortamında gerçekleştirilecektir.
    • Sınava yukarıda belirtilen tarihler içinde istediğiniz bir zamanda girebilirsiniz.
    • Sınav süresince problem yaşamamak için mutlaka sınav öncesinde sisteme giriş yaparak kullanıcı adı, şifre ve aldığınız derslerin doğru olduğunu kontrol ediniz.
    • Sınavlardaki bazı sorular Flashplayer ve Java gibi uygulamalar isteyebilir. Bu nedenle sınavlarınıza mobil cihazlarınız ile (cep telefonu, tablet vb.) girmemeniz tavsiye olunur.
    • Sınav sırasında bir problem yaşarsanız (elektrik kesintisi, internet kesintisi vb.)  sınavınızı hangi nedenden dolayı tamamlayamadığınızı ve sınav tekrarı istediğinizi bildiren bir maili Uzaktan Eğitim Merkezi’nin tuzem@trakya.edu.tr  mail adresine gönderiniz. Sistem üzerinde yapılacak inceleme sonucunda göstermiş olduğunuz mazeret geçerli bulunursa 24 saat içinde sınav tekrar hakkı tanınacaktır. (Son gün olan  22 Kasım 2016  günü Saat 12:00 dan sonra yapılan tekrar istekleri sürenin yetersizliği ve yoğunluk nedeniyle değerlendirilemeyebilir)
    • Sınav notlarınız Trakya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden http://obs.trakya.edu.tr  açıklanacaktır.
Bu içerik 03.11.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1298 kez okundu.